Coaching in Frankrijk
Al jaren kom ik in Frankrijk. Om Nederlandse en Vlaamse cliënten te begeleiden in bijvoorbeeld voorkomen van burn-out, in leiderschapskwesties of als managementteam. Deze coachreizen onderneem ik onder de naam Villa DaCapo. Het zijn intensieve trajecten met een vaak enorme impact. In een week tijd krijgen cliënten de mogelijkheid om een echte omslag in hun (werk)leven te maken. Hierna staan wat voorbeelden van coachtrajecten.

La Recolte; oogst je droom. In heel Frankrijk zijn Nederlanders toeristische accommodaties begonnen. Zoals in de Auvergne, de Dordogne en de Bourgogne. Ze zijn er een bestaan gaan opbouwen met een pension, een camping of een kleinschalig hotel en restaurant. Bij mijn reizen in deze streek ontdekte ik ook onder hen de behoefte aan een klankbord, aan een "buitenstaander" die kan helpen de eigen blinde vlek wat kleiner te maken.

Daarnaast hebben ook deze ondernemers met hun gezinnen af en toe een coach nodig, niet alleen in de zakelijke context.

Abri des Ecrivains. Een tweede doelgroep die ik begeleid in Frankrijk is die van de schrijvers. Schrijvers van boeken, van levensverhalen of van opleidingsmodules. Mijn ervaring in het coachen van schrijvers is dat zij 80% van hun tijd en energie steken in de laatste 20%. En dat die laatste 20% maar niet afkomt. Je komt naar mijn plek in Frankrijk en hebt daar je eigen ruimte. In een gestructureerd programma begeleid ik je in een week tijd naar het afmaken van jouw schrijf-werk. Als je wilt zelfs op de inhoud van je schrijven. 

Retraite. Natuurlijk hoort op deze pagina ook een verwijzing naar de coachreizen die ik al jaren maak. In de loop van de tijd is het programma alleen maar meer verstevigd. Wat we doen is onderhevig geworden aan de tijd en de periode in de maatschappij. Een week in Villa DaCapo is een week werken, intensief werken aan de "BV ik". Vandaar Zelfmanagement Retraite.

Kijk voor meer informatie op https://zincoaching.nl/very-special