Retraite! Nu ik (tijdelijk) in Cestayrols (Tarn, 81) woon leg ik me toe op het luisteren, spiegelen en sparren met ondernemers, coaches, therapeuten of gewoon iemand met een vraagstuk. Als je zin hebt dan maken we afspraken, je huurt een kamer of gîte in de buurt en je komt net als ik tot rust. Bel of mail me maar.

Ervaren ondernemerscoach

Ik begeleid al decennialang ondernemers, managers en teams van grote en kleine bedrijven. Ik ben een francofiel en ken Frankrijk redelijk goed. Daardoor weet ik bijvoorbeeld waarin de Fransen en Nederlanders verschillend zijn. Deze kennis is uitermate belangrijk voor onder andere het opstellen van heldere doelstellingen en haalbare resultaten voor je bedrijf. Fransen bijvoorbeeld gebruiken nog erg weinig e-mail; ze bellen liever. En ze bellen beslist niet naar een niet-Frans telefoonnummer!
Het uitwerken of het aanscherpen van een bedrijfsplan kent geen geheimen voor me. Ik heb ruime ervaring in het praktisch aanpakken van alledaagse bedrijfskundige en mentale vragen. Daarnaast heb ik een groot netwerk in Nederland en in Frankrijk waar ik aanspraak op kan maken indien dat nodig is.
Ik heb een psychologische en bedrijfskundige achtergrond.

Kijk verder op http://www.ondernemerscoachfrankrijk.nl