Over het koken ...

Als jochie van een jaar of 10 stond ik in de keuken, om voor het gezin waar ik deel van uitmaakte te koken. Omdat mijn stiefmoeder vaak migraine had en vooral omdat ze eigenlijk niet zo goed was in koken. Later, als ik gasten had, samen met mijn vriendin, dan kookte ik graag een uitgebreid diner. 

Bij Justitie introduceerde ik het in groepsverband koken in de instelling waar ik werkte. Om de onderlinge binding tot stand te brengen of te verstevigen.
Later, het begon min of meer als een geintje, begon ik mijn restaurant. Sagittarius heette het .. naar de boogschutter die ik qua sterrenbeeld ben.
Als coach en bedrijfsbegeleider ga ik graag met een groep activiteiten ondernemen, zoals ook samen koken. Dan huur ik wel een keuken met kok in .. maar het kriebelt dan ondertussen. Ik was oprichter van menige kookclub (voor mannen). Af en toe organiseerde ik een cursus voor singles .. contact maken via koken is basaal. Als je niet van het eten van elkaar houdt, dan wordt het niets als koppel!
Graag spring ik bij als je een party wilt organiseren of bij een cateraar. En af en toe nodigt iemand me uit om een partij te verzorgen met een walking dinner of met een vijfgangen menu.

Ik doe het graag!